AquaLine

13-01-2021:
​Zwembad De Waterlelie is gesloten voor alle activiteiten. De sluiting duurt in ieder geval t/m 9 februari.
Een nieuwe startdatum wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Wil jij die kilo's nu eens écht kwijtraken? Of wil je gewoon lekker bewegen én een gezond voedingspatroon aanleren? Meld je nu aan voor AquaLine en start donderdag 7 januari 2021! Gebruik onderstaand formulier.

AQUALINE IS EEN VOEDING- EN BEWEEGPROGRAMMA VAN 12 WEKEN.

Je werkt aan een gezond lichaam met een gezond gewicht met als resultaat een vitaler gevoel. Je volgt elke donderdagavond verplichte sportlessen in het water, mag je onbeperkt banenzwemmen of meedoen aan de andere sportgroepen. Dat kan bij Zwembad De Waterlelie 7 dagen per week! Al je vragen over jouw gewicht en voeding kan je stellen aan de (sport)diëtist Janine van den Biezenbos van Dietistenpraktijk VDB.
Doe je voor het eerst mee? Dan start je met het basisprogramma. Aanmelden kan t/m 5 januari 2021.
Helaas is voor de start op 7 januari geen plaats meer in het vervolgprogramma. Deze start weer in het voorjaar.

Doorbreek jouw patroon en start nu met het basisprogramma!

Jij gaat werken aan een gezond lichaam met een gezond gewicht. Dat doe je niet alleen. Onze sportinstructeur, de diëtist én jouw medekandidaten begeleiden, helpen en steunen je daarbij.
Je volgt 12 weken elke donderdagavond een AquaJogles. In drie gezamenlijke (online) bijeenkomsten krijg je tips en adviezen van de (sport)diëtist. In een persoonlijk consult met diëtist Janine ga je op zoek naar jouw persoonlijke voedingspatroon dat toepasbaar is in je leven. In die 12 weken bouw je ook nog eens een netwerk op met mensen die hetzelfde willen als jij en stimuleer je elkaar om die knop écht om te zetten!
Het basisprogramma kost €292 en start donderdag 7 januari met de eerste (online) bijeenkomst.

Vaak wordt de behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. Dit kan wel ten koste gaan van je eigen risico. Mogelijk dat jouw verzekeraar een verwijsbrief van een arts of specialist eist om voor vergoeding in aanmerking te komen, kijk hiervoor in de polisvoorwaarden.

Na het basisprogramma meedoen aan het vervolg programma?

Heb je het basisprogramma gevolgd en heb je behoefte aan beweging en de stimulans van de medekandidaten? Dan kan je je in het voorjaar van 2021 aanmelden voor het vervolgprogramma. Je volgt dan samen met de deelnemers van het basisprogramma de AquaJoglessen en mag je gedurende de 12 weken onbeperkt banenzwemmen en meedoen aan andere sportgroepen. Het vervolgprogramma kost €164. De startdatum maken wij in maart bekend.

Het voordeel van sporten in het water

Je traint al je spieren zonder dat ze overbelast raken. Tegelijkertijd werk je aan een goede conditie. Sporten in het water is uitermate geschikt om af te slanken. In de AquaJoglessen ben je vooral aan het hardlopen in het diepe water met behulp van een drijfgordel. Je hoofd blijft boven water. Je maakt gebruik van diverse materialen die nog meer weerstand bieden waardoor je alle spiergroepen traint. 

VIND HET EETPATROON DAT BIJ JOU PAST

Janine: "Als diëtist vind ik het heel leuk om bij te dragen aan AquaLine. Bewegen en gezond eten leveren een grote bijdrage aan het gevoel van vitaliteit en aan de gezondheid. Mijn missie is om mensen vitaal te maken o.a. door te helpen bij het veranderen van hun eet-, drink en beweegpatroon. Ik vind het leuk om kennis over te dragen over wat een gezonde voeding inhoudt, maar voor mij zit de uitdaging nog meer in het vinden van een eetpatroon dat goed past bij jou! Natuurlijk rekening houdend met jouw gewoontes, je gezin, je werk, jouw smaak en de nodige verleidingen en valkuilen." Tijdens de groepsbijeenkomsten geeft Janine daar praktische informatie over en krijgt elke deelnemer de ruimte om te leren van elkaars bevindingen door er met elkaar over in gesprek te gaan. In de individuele consulten verdiept Janine in jouw persoonlijke situatie. Dan krijg je juist hulp in het vinden van de juiste manier die voor jou werkt om gezonder te eten en vitaler te worden.

Aanmelden Aqualine

Met dit formulier laat je weten dat je mee wilt doen aan het voeding- en beweegprogramma AquaLine of dat je meer informatie wilt. Het programma start op donderdag 7 januari 2021. Aanmelden kan tot en met dinsdag 5 januari 2021. In de eerste week van december ontvang je een bevestiging met alle informatie.
Delen: