Wij zijn weer open!

Vanaf maandag 18 mei is het zwembad gefaseerd weer open:
Fase 1: 18 t/m 24 mei: alleen banenzwemmen en zwemles voor kinderen met een afzwemkaart (let op: hemelvaartsdag gesloten!)
Fase 2: 25 t/m 31 mei: banenzwemmen, alle zwemlessen en een aantal sportgroepen
Fase 3: vanaf 2 juni: banenzwemmen, alle zwemlessen en uitgebreid aanbod van sportgroepen.

Wij volgen het beleid en de maatregelen die worden voorgeschreven door het RIVM, de GGD, de gemeente Aalsmeer en het protocol Verantwoord Zwemmen. Als je komt zwemmen ben je verplicht de algemene veiligheid- en hygiëneregels te kennen en ernaar te handelen. Deze regels lees je hier.

Om de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen, zijn de volgende richtlijnen van toepassing. Lees deze voordat je naar het zwembad komt!

Link voor online reserveren van banenzwemmen en sportgroepen:
https://dewaterlelieaalsmeer.tijdsblok.nu/

Welke activiteiten komen voorlopig te vervallen?
Helaas zijn er ook een aantal activiteiten die voorlopig nog niet plaatsvinden: recreatief zwemmen, oefenuurtje, baby & peuterzwemmen, AquaVitaal, volwassenles, schoolzwemmen en zwemfeestjes. Wij bekijken per week welke activiteiten eventueel wel weer georganiseerd kunnen worden! Heb je het zwembad gereserveerd voor een zwemfeestje? Wij nemen contact met je op.

Hoe maak je gebruik van de accommodatie?
Buiten op ons terrein en binnen is een route gerealiseerd waarin wij je de mogelijkheid bieden goed rekening te kunnen houden met de 1,5 meter afstand. De route is voornamelijk eenrichtingsverkeer en duidelijk aangegeven met pijlen en linten. 

Voordat je jouw vragen stelt, raadpleeg eerste de lijst met veelgestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem contact op met zwemzaken@esa-aalsmeer.nl over zwemles. Overige vragen: info@esa-aalsmeer.nl

Houd je aan de regels, zo hebben we samen zwemplezier!
Tot snel!

Delen: