Update coronavirus

Update: 23-10: In onze zoektocht naar de ideale route hebben wij besloten om de route wederom te wijzigen. 
Route banenzwemmen, sportgroepen, baby&peuterzwemmen en recreatief zwemmen:
Na het aanmelden bij de receptie volg je de blauwe pijlen richting de gang. In de gang kleed je je uit en doe je al je kleren in de tas. Je wordt opgehaald om naar het zwembad te gaan. Je tas zet je op een groene stip in de zwemzaal. Na het zwemmen kleed je je om in een kleedhokje. Je verlaat het pand via de horeca (horeca is gesloten).
Route zwemles: geen wijzigingen, uitkleden in sporthal, kind ophalen via de deur bij de horeca.

Wij doen er alles aan om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden. Wij vragen onze bezoekers om rekening te houden met elkaar. Soms moet je even wachten, om 1,5 meter afstand te kunnen houden! Alleen samen krijgen we het virus onder controle!

Belangrijkste wijzigingen per 14 oktober 22.00uur:
– dringend advies: draag een mondkapje in onze accommodatie (niet tijdens het zwemmen);
– voor alle zwemmers geldt: kom in zwemkleding naar het zwembad! Zwemmers kleden zich vooraf uit in de hal richting het zwembad. Na het zwemmen zijn de wisselcabines open. Leszwemmers kleden zich uit in de sporthal;
– douches zijn gesloten;
– aantal deelnemers voor banenzwemmen, sportgroepen, oefenuurtje, baby & peuterzwemmen en recreatief zwemmen gaat omlaag;
– betaal contactloos of met pin

Houd rekening met elkaar! Alleen samen krijgen we het virus onder controle!

Wijzigingen zwemles: voorlopig gaan alle lessen gewoon door. Houd de website goed in de gaten, er kunnen aanpassingen komen!
– Maximaal 1 ouder en geen broertjes/zusjes bij het wegbrengen en ophalen voor de zwemles;
– Kom in zwemkleding naar het zwembad;
– Route wijzigt: Voor de zwemles utkleden in de sporthal. 5 minuten voor de eindtijd komen ouders de kinderen halen via de deur bij de horeca. Kinderen kleden zich om in de wisselcabines;
– Kinderen die in een ouder kind groep zwemmen (7 t/m 12 jaar), gaan zonder ouder/verzorger naar binnen. Kleden zelfstandig om, volgen de zwemles, kleden zich vervolgens weer aan. De ouder of verzorger wacht zijn/haar kind buiten op. 

Banenzwemmen, sportgroepen en baby&peuterzwemmen
Tijden zijn aangepast! 
– Aantallen per activiteit zijn aangepast, lees hier meer over de aantallen;
– Banen zijn extra breed om 1,5 meter afstand te kunnen houden;
– Kom in zwemkleding naar het zwembad;
– Kleedkamers en douches zijn gesloten;
– Na het zwemmen omkleden alleen in een wisselcabine.

AquaVitaal: opgedeeld in 2 blokken, reserveer of voor 09.00uur of voor 10.30
AquaVitaal is gewijzigd. Er is geen koffie en de ochtend is geplitst in 2 blokken van 60 minuten. Je kunt of deelnemen van 09.00-10.00uur of van 10.30-11.30uur. Alleen deelnemers van AquaVitaal kunne gebruik maken van de kleedruimtes. Het is niet meer mogelijk om 2 blokken achter elkaar te reserveren. Wij willen iedereen een eerlijke kans geven om deel te nemen aan deze sportgroep. 

Recreatief zwemmen
– Let goed op de eindtijd! Voor zondag zijn twee tijdsblokken waarbinnen je kunt zwemmen. Dat is van 10.00 tot 11.30 uur of van 11.30 tot 13.00 uur. Reserveer om 10.00 uur voor het eerste blok en om 11.30 uur voor het tweede blok.
kom in zwemkleding naar het zwembad;
douches zijn gesloten; 
– na het zwemmen omkleden in een wisselcabine;
– betaal contactloos of met pin.

Zwemfeestjes
– gaan door voor kinderen t/m 17 jaar zonder een max. aantal personen;
– zwemmen er kinderen/volwassenen mee ouder dan 17?  Dan geldt een max. van 30 personen;
– maximaal 2 begeleiders per feestje 
– horeca blijft gesloten. geen mogelijkheid om in het pand te verblijven buiten de gereserveerde tijd van het feestje.
 

Is het veilig om te zwemmen in Zwembad De Waterlelie?

Ja! Wij doen er alles aan om het zwembad “coronaproof” te houden. Er geldt een maximum aantal bezoekers en bij binnenkomst desinfecteert iedereen de handen. Er is een aangepaste route en wij adviseren iedereen dringend om een mondkapje te dragen in de gehele accommodatie, behalve tijdens het zwemmen.
Wil je graag zwemmen op rustige tijden? Zwem overdag! Het is dan op veel momenten rustig in het banenbad. Dit zijn ook ideale uurtjes voor ouderen en/of kwetsbare mensen!
Tip: op de reserveringssite kan je zien hoeveel plekjes er nog open staan. Is dit een hoog aantal? Dan weet je dat het rustig is in het bad!

Delen: