Nog enkele plekken beschikbaar bij Intensief zwemles met Garantie

Wilt u dat uw kind binnen een half jaar zwemveilig is? Geef u kind dan op voor Intensief zwemles met Garantie. Er zijn nog enkele plekken vrij in de groep die op 22 februari van start gaat om 12.45-15.15uur. Let op: uw kind moet wel minimaal vijf jaar oud zijn om te mogen deelnemen!

De lessen worden gegeven aan een groep van maximaal 9 kinderen. In 24 lessen van 2,5 uur worden de kinderen opgeleid voor het A en B diploma van het ZwemABC. In elke les zit circa 15 minuten pauze.

Een vaste instructeur of diens vaste vervanger geeft de kinderen les. Na iedere 6 lessen bespreken wij met de ouders de vorderingen en het programma voor de komende lessen. 

De kosten voor het volledige programma bedragen €1050,- inclusief alle lessen, tussentijdse informatie, EasySwim-pakje, inschrijfkosten en kosten diploma zwemmen (prijspeil 2019). 

De les start op 22 februari 2019 (in de voorjaarsvakantie). De ILG- groep zwemt 20 weken voor de zomervakantie en maakt de cursus af in de eerste 4 weken na de zomervakantie. 

Wilt u meer informatie over de ILG-les klik dan hier of mail uw vraag naar zwemzaken@esa-aalsmeer.nlOuders die interesse hebben in deze les, mogen hun kind aanmelden via de receptie. Hier kunt u ook meer informatie krijgen over de voorwaarden die voor dit pakket gelden. 

Delen: