Meest gestelde vragen m.b.t. coronavirus

Update 1 april 2020:
Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn alle maatregelen verlengd t/m 28 april. Zwembad De Waterlelie is in ieder geval t/m 28 april gesloten.

Als gevolg van de bestrijding van de verspreiding van het coronavirus zijn alle binnen- en buitensportaccommodaties van ESA Aalsmeer, waaronder Sportcentrum De Waterlelie, tot nader order gesloten conform de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM. Omdat dit leidt tot veel vragen van onze bezoekers, hebben we de meest gestelde vragen voor u beantwoord. Bekijk deze hier! Het is tenslotte fijn om te weten waar u aan toe bent, voor zover dat mogelijk is in deze bijzondere situatie.

Telefonisch zijn wij tot en met 28 april minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Via de app van Zwembad De waterlelie en op www.dewaterlelieaalsmeer.nl of www.esa-aalsmeer.nl vindt altijd de meest actuele informatie. De Q&A  wordt elke dag bijgewerkt, als daar aanleiding toe is.

Als u toch liever persoonlijk contact wilt, of u heeft een vraag die op dit moment nog niet beantwoord is, stuur dan een email naar zwemzaken@esa-aalsmeer.nl
Hopelijk hebben we u hiermee voldoende geïnformeerd.

Delen: