Oefenuurtje

Tijdens het oefenuurtje op zondagochtend leren ouders samen met hun kind hoe ze de verschillende zwemtechnieken kunnen oefenen. De zwemleraar vertelt hoe u uw kind kunt helpen met de enkelvoudige rugslag, schoolslag en de borst- en rugcrawl. Ook staat het stimuleren van onderwater zwemmen centraal. Kortom, een nuttige 'les' voor iedere ouder en kind!

Deze les is speciaal voor kinderen zonder lintje, met een rood of blauw lintje. Elke zondag van 9.15 tot 10.00 uur heeft de zwemleraar individuele aandacht voor iedereen. Klaar met oefenen? Dan kunt u nog recreatief zwemmen tot 13.00 uur.

Opgeven en betalen voor 4 achtereenvolgende lessen doet u bij de receptie van het zwembad. De kosten voor de 4 lessen zijn € 43,20 voor ouder en kind (4 weken geldig). Mocht u onverhoopt één les missen? Breng ons op de hoogte dat u niet aan de les kunt deelnemen. Inhalen is niet mogelijk, maar u kunt één les gebruiken om zelf te oefenen tijdens het recreatief zwemmen in de geldigheidsperiode of uiterlijk die zondag aansluitend aan de laatste les.

Meer informatie over onze zwemactiviteiten?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Delen: