Inschrijven Zomerlessen

In de zomervakantie gaat de reguliere zwemles niet door. De leskaart wordt stopgezet en verlengd, zodat de lessen wel geldig blijven. In de laatste drie weken van de zomervakantie (5 t/m 25 augustus*) geven we wel zomerlessen voor A&B.

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier op de website en app. De uiterste inschrijfdatum was 24 juni. Mocht u uw kind toch nog willen inschrijven, dan is dit wel mogelijk. Het kan even duren voordat u een reactie ontvangt.

Lees hier de uitleg en algemene voorwaarden die van toepassing zijn op onze zomerlessen. 

* De eerste drie weken zijn de binnenbaden gesloten in verband met werkzaamheden. 

Er zijn dus geen zwemlessen van vrijdag 12 juli t/m zondag 25 augustus. De lessen beginnen weer op maandag 26 augustus 2019. 

Inschrijven zomerlessen 2019

Ik wil mijn kind graag opgeven voor zomerlessen in De Waterlelie
Kies van welke zomerlessen u gebruik wilt maken. Let erop dat de lessen aan bijbehorende dag(en) en tijd(en) gekoppeld zijn.
Indien u voor groepslessen kiest, selecteer hier uw voorkeursdagen en tijd. Indien u niet voor groepslessen heeft gekozen, selecteer dan “nvt”.
Mijn kind kan zwemlessen volgen in de volgende weken:
Bij veel aanvragen kan worden afgeweken van de aangevraagde tijden. Vul daarom hieronder eventuele alternatieven in (bij opmerkingen) en geef ook aan wanneer uw kind echt niet kan zwemmen.
Delen: