Belangrijke info over zwemles

Maandag 3 september start bij Zwembad de Waterlelie het nieuwe zwemlesseizoen. Er is een aantal veranderingen in het nieuwe seizoen waar we u graag van op de hoogte stellen.

Zo zijn wij overgestapt op een digitaal leerlingvolgsysteem, wat betekent dat onze zwemdocenten uw kind nog beter kunnen begeleiden bij het leren zwemmen. De docenten zullen voortaan met tablets werken om de voortgang van uw kind te registreren.
 
Wat betekent dat voor u en uw kind?

  • Het is belangrijk dat uw kind voor aanvang van de les is aangemeld, anders kan de docent niet bij de gegevens van uw kind. Deelnemen aan de les is dan helaas niet mogelijk.
  • Aanmelden gaat via de receptie OF via de nieuwe afwaardeerzuil tegenover de receptie. Dit kan alleen met de magneetkaart, dus het wordt extra belangrijk om deze altijd mee te nemen naar zwemles.

Is de geldigheid van de leskaart verlopen? Dan verzoeken wij u de kaart voor de les op te waarderen bij de receptie.
 
Zwemt uw kind met het EasySwim-pakje, vergeet deze dan niet elke les mee te nemen. Wij hebben helaas geen extra exemplaren meer om uit te lenen.
 
Om het voor onze docenten nog gemakkelijker te maken, is het handig als wij een foto van uw kind in het nieuwe systeem kunnen zetten. Deze foto is uiteraard alleen bedoeld voor intern gebruik bij de zwemlessen. In de loop van oktober kunt u de foto laten maken bij de receptie.
 
Wij zien u graag weer bij de zwemlessen!

Delen: