Intensief Les met Garantie

Wilt u dat uw kind binnen een half jaar zwemveilig is? Dan kunnen wij u van dienst zijn! U kunt uw kind nu inschrijven voor de Intensief zwemles met Garantie (ILG) als uw dochter/zoon minimaal 5 jaar oud is.

De lessen worden gegeven aan een groep van maximaal 9 kinderen. In 24 lessen van 2,5 uur worden de kinderen opgeleid voor het A en B diploma van het ZwemABC. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag van 12.45-15.15 uur of 15.30-18.00 uur. In elke les zit circa 15 minuten pauze. U als ouder kunt in de horeca blijven kijken, maar u kunt ook de tijd buiten het zwembad doorbrengen.

Een vaste instructeur of diens vaste vervanger geeft de kinderen les. Na iedere 6 lessen bespreken wij met de ouders de vorderingen en het programma voor de komende lessen. 

De kosten voor het volledige programma zijn €1050,- inclusief alle lessen, tussentijdse informatie, EasySwim-pakje, inschrijfkosten en kosten diploma zwemmen (prijspeil 2019).

Ouders die interesse hebben in deze les, mogen hun kind aanmelden via de receptie. Hier kunt u ook meer informatie krijgen over de voorwaarden die voor dit pakket gelden.  

Seizoen 2019-2020
De eerst volgende cursus in seizoen 2019-2020 start op 27 september.

Op 13 maart start de volgende cursus. U kunt uw kind hier ook al voor opgeven!

Wilt u meer informatie over bovenstaande lesactiviteiten, mail dan uw vraag naar zwemzaken@esa-aalsmeer.nl.

Meer informatie? Bel naar 0297-322022

Meer informatie over onze zwemlessen?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Delen: