Intensief Les met Garantie

Wilt u dat uw kind binnen een half jaar zwemveilig is? Schrijf uw kind in voor de Intensief Les met Garantie (ILG)

De lessen worden gegeven aan een groep van maximaal 9 kinderen. Kinderen kunnen starten met deze lessen als zij minimaal 5 jaar oud zijn. In 24 lessen van 2,5 uur leiden wij op naar het A en B diploma van het ZwemABC. Wij geven de lessen op vrijdagmiddag van 12.45-15.15 uur of 15.30-18.00 uur. In elke les zit circa 15 minuten pauze. U bent deze 2,5 uur van harte welkom in de horeca, maar dit is niet verplicht.

Interesse in een ILG les voor uw kind? Meld uw kind aan via de receptie.

Een vaste instructeur geeft de kinderen les

Is de instructeur niet aanwezig dan hebben wij een vaste vervanger. Na iedere 6 lessen bespreken wij met de ouders de vorderingen en het programma voor de komende lessen. Uw kind mag gedurende de afgesproken lesperiode maximaal 2 lessen van 2,5 uur missen om aanspraak te maken op de garantie. Ook bij ziekte of andere omstandigheden is dit van toepassing. Te laat komen, rekenen wij tot absentie.

De kosten voor het volledige programma zijn €1077,50,- . U betaalt in 2 termijnen vooruit voor alle lessen, tussentijdse informatie, EasySwim-pakje, inschrijfkosten en kosten diploma zwemmen (prijspeil 2020).

Bij de receptie van ons zwembad kunt u meer informatie krijgen over de voorwaarden die voor dit pakket gelden of mail dan uw vraag naar zwemzaken@esa-aalsmeer.nl. Bellen kan ook 0297-322022 (keuze 1)

Meer informatie over onze zwemlessen?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Delen: