Intensief Les met Garantie

Wilt u dat uw kind binnen een half jaar zwemveilig is? Dan kunnen wij u van dienst zijn! U kunt uw kind nu inschrijven voor de Intensief zwemles met Garantie (ILG) als uw dochter/zoon minimaal 5 jaar oud is.

De lessen worden gegeven aan een groep van maximaal 9 kinderen. In 24 lessen van 2,5 uur worden de kinderen opgeleid voor het A en B diploma van het ZwemABC. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag van 12.45-15.15 uur of 15.30-18.00 uur. In elke les zit circa 15 minuten pauze. U als ouder kunt in de horeca blijven kijken, maar u kunt ook de tijd buiten het zwembad doorbrengen.

Een vaste instructeur of diens vaste vervanger geeft de kinderen les. Na iedere 6 lessen bespreken wij met de ouders de vorderingen en het programma voor de komende lessen. 

De kosten voor het volledige programma zijn €1050,- inclusief alle lessen, tussentijdse informatie, EasySwim-pakje, inschrijfkosten en kosten diploma zwemmen (prijspeil 2019).

Ouders die interesse hebben in deze les, mogen hun kind aanmelden via de receptie. Hier kunt u ook meer informatie krijgen over de voorwaarden die voor dit pakket gelden.  

Op 22 februari 2019 (in de voorjaarsvakantie) zijn nieuwe groepen gestart. Deze groepen zwemmen 20 weken voor de zomervakantie en maken de cursus af in de eerste 4 weken na de zomervakantie. 

Seizoen 2019-2020
De eerst volgende cursus in seizoen 2019-2020 start op 27 september. U kunt uw kind al aanmelden hiervoor.

Wilt u meer informatie over bovenstaande lesactiviteiten, mail dan uw vraag naar zwemzaken@esa-aalsmeer.nl.

Meer informatie? Bel naar 0297-322022

Meer informatie over onze zwemlessen?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Delen: