Inschrijven zwemles

Inschrijven voor zwemles

Inschrijven voor zwemles kan online: schrijf direct in via deze link!
Uiteraard kunt u ook bij de receptie van het zwembad terecht. U vult daar dan de inschrijfkaart in en betaalt inschrijfkosten a € 23,00 (prijspeil 2019). Hiervoor ontvangt u een leuke zwemtas en een gezinskaart om alvast een keer met z'n allen te komen zwemmen in Zwembad De Waterlelie.

Uw kind inschrijven voor zwemles is bij ons niet gebonden aan een minimumleeftijd. Hij of zij kan echter pas deelnemen aan de zwemlessen op 4-jarige leeftijd.

Inschrijven bij voorkeur op maandag t/m vrijdag tussen 09.00-15.00 uur, op zaterdag van 13.00-14.00 uur of op zondag van 12.00-13.00 uur aan de receptie van het zwembad.

Wachtlijst voor zwemles

Er is een wachtlijst voor de zwemlessen in Zwembad De Waterlelie. Deze is afhankelijk van uw voorkeursdag(en). Als u geen voorkeur voor dagen of tijden heeft, is de wachtlijst gemiddeld 6 maanden. Bij een specifieke voorkeur varieert de wachtlijst van 6 tot 8 maanden. Bij het aanmelden van uw zoon of dochter kunt u aangeven naar welke dag(en) en tijd(en) uw voorkeur uitgaat.

Voor meer informatie over de wachtlijst kunt u contact opnemen met de receptie via receptie@esa-aalsmeer.nl of 0297-322022.

Er wordt geen inschrijfgeld teruggegeven indien uw kind elders op zwemles gaat.

Meer informatie? Bel naar 0297-322022

Meer informatie over onze zwemlessen?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Delen: