EasySwim-methode en pakje

Zwemles via EasySwim methode

In Zwembad De Waterlelie zwemmen we volgens de EasySwim-methode. Kinderen leren zwemmen met een EasySwim-pakje aan. Dit zwempakje met drijvers zorgt ervoor dat uw kind al vanaf het begin oefent met de zwembewegingen in het water. Uiteindelijk zwemt uw kind voor het A-diploma af zonder pakje.

Koop voor de eerste zwemles het EasySwim-pakje

Het EasySwim-pakje kost €55,- en is te koop bij de receptie van het zwembad. Neem uw kind mee als u een pakje komt kopen, want het is belangrijk dat het goed past! Zet direct bij aankoop de naam in het EasySwim-pakje, dat voorkomt verwisseling!

Wij werken met de EasySwim Pro-pakjes, andere pakjes zijn in de zwemles niet toegestaan. Het pakje is te koop in twee kleuren: lichtblauw/donkerblauw en lichtblauw/roze. De pakjes zijn altijd op voorraad in de maten S t/m XL. 

Let op bij tweedehands EasySwim pakje
Mocht u een tweedehands pakje kopen, let er dan op dat de stof nog stevig aanvoelt, niet lubbert en of het pakje strak om het lichaam van uw kind aansluit. Ook moeten de drijvers op de juiste plaats blijven zitten als uw kind in het water is. Onze ervaring leert dat een Easyswim-pakje meestal 1 kind mee kan en het dus beter is een nieuwe aan te schaffen.

Meer informatie? Bel naar 0297-322022

Meer informatie over onze zwemlessen?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Delen: