EasySwim-methode en pakje

Zwemles via EasySwim methode

In Zwembad De Waterlelie zwemmen we volgens de EasySwim-methode. Kinderen leren zwemmen met een EasySwim-pakje aan. Dit zwempakje met drijvers zorgt ervoor dat kinderen al vanaf het begin oefenen met de zwembewegingen in het water. Naarmate uw kind beter kan zwemmen, gaan de drijvers uit het pakje. En daarna zwemt uw kind zonder pakje naar het A-diploma.  
 

Koop voor de eerste zwemles het EasySwim-pakje 

Dan kunt u alvast samen met uw kind tijdens het vrijzwemmen oefenen met het pakje! Het EasySwim-pakje is te koop bij de receptie van het zwembad en kost €54,00 (prijspeil 2019). Neem uw kind mee als u een pakje komt kopen, want het is belangrijk dat het pakje goed past! Wij werken met de EasySwim Pro-pakjes, andere pakjes zijn in de zwemles niet toegestaan. Het pakje is te koop in twee kleuren: lichtblauw/donkerblauw en lichtblauw/roze. De pakjes zijn altijd op voorraad in de maten S t/m XL. 

Let op bij tweedehands EasySwim pakje
Mocht u een tweedehands pakje kopen, let er dan op dat de stof nog stevig aanvoelt, niet lubbert en of het pakje strak om het lichaam van uw kind aansluit. Ook moeten de drijvers op de juiste plaats blijven zitten als uw kind in het water is. Onze ervaring leert dat een Easyswim-pakje meestal 1 kind mee kan en het dus beter is een nieuwe aan te schaffen.
 

Meer informatie? Bel naar 0297-322022

Meer informatie over onze zwemlessen?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Delen: