EasySwim-methode en pakje

Zwemles via EasySwim methode

In Zwembad De Waterlelie werken we met de EasySwim-methode. Zwemmen volgens deze methode betekent dat de kinderen direct starten in diep water met een EasySwim-pakje. Dit zwempakje met ingebouwde drijfmiddelen stelt uw kind in staat om vanaf het begin te 'zwemmen' in diep water. Hierdoor ontwikkelt uw kind vanaf het eerste moment een watergevoel en is het onbewust al bezig met stuwen en verplaatsen. Naarmate de zwemvaardigheden van uw kind vorderen, worden de drijfmiddelen afgebouwd. 

EasySwim pakje

Wij werken alleen met de EasySwim Pro-pakjes, andere pakjes zijn in de zwemles niet toegestaan.Bij deze lesmethode is het handig als u het pakje reeds voor de eerste les heeft aangeschaft. Als uw kind al enkele malen met het pakje heeft vrijgezwommen, is hij/zij al gewend aan de ligging in het water met behulp van het pakje.

EasySwim pakje te koop bij De Waterlelie

Het EasySwim-pakje is verkrijgbaar bij Zwembad De Waterlelie en is er in lichtblauw/donkerblauw en lichtblauw/roze. De pakjes op de foto zijn echter niet de pakjes die wij gebruiken, want daarbij zit de rits aan de achterkant. Bij de receptie zijn de pakjes altijd op voorraad, in de maten S t/m XL. Neem altijd uw kind mee als u een pakje komt kopen, want het is belangrijk dat het pakje goed past. Het EasySwim pakje kost €54,00 (prijspeil 2019) en blijft uw eigendom. 
 

Let op bij tweedehands EasySwim pakje

Mocht u een tweedehands pakje willen kopen, let er dan op dat de stof nog stevig aanvoelt, niet lubbert en of het pakje strak om het lichaam van uw kind aansluit. Ook moeten de drijvers op de juiste plaats blijven zitten als uw kind in het water is. Onze ervaring leert dat een Easyswim-pakje meestal 1 kind mee kan en het dus beter is een nieuwe aan te schaffen.

Meer informatie? Bel naar 0297-322022

Meer informatie over onze zwemlessen?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Delen: