FreerunFeestje

Geef een FreerunFeest! Word met je vrienden uitgedaagd om de creatiefste weg van A naar B te vinden. Leer gave sprongen en tricks van de freerunners van Parkour Disciplines.
Opbouw freerunfeest:
– warming up 
– basis technieken
– combinatie technieken
– salto
– eindspel

De feestjes zijn in het Freerunpark naast het parkeerterrein van Zwembad De Waterlelie of binnen in de sporthal.
Kosten: €145 per uur, max 1,5 uur en 15 deelnemers.
Freerunfeest is alleen mogelijk op zondag! Informeer naar de mogelijkheden bij reserveringen@esa-aalsmeer.nl of 0297-322022

Combineer je FreerunFeestje met iets lekkers bij de horeca van Zwembad De Waterlelie
De horeca is tot nader orde gesloten.
Jouw feest is pas echt compleet met een lekkere snack bij de horeca van het zwembad. Bij de reservering vragen wij of je daar gebruik van wilt maken. Alle afspraken hierover maak je zelf met de horeca via: 06-23529286. 

Ook interessant! Elke dinsdag kan je lessen volgen. 
De Freerunninglessen zijn afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Niemand is uitgesloten en niemand wordt gevraagd iets te doen waar hij/zij zich niet comfortabel bij voelt. Tegelijkertijd daagt de trainer de kinderen uit om de creatiefste weg te vinden van A naar B. Ze leren improviseren en op andere manieren naar obstakels te kijken om deze te kunnen passeren. Freerunnen is een individuele sport en geen wedstrijdsport. De enige wedstrijd die er is, is die tegen jezelf. Je grenzen verleggen en jezelf blijven uitdagen waardoor je zelfvertrouwen groeit!

Meer informatie op esa-aalsmeer.nl

 

Delen: