Inschrijven zwemles

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind op zwemles?

Uw kind mag op zwemles bij Zwembad De Waterlelie vanaf 4 jaar.
Voor Intensief Les met Garantie (ILG) geldt een minimumleeftijd van 5 jaar bij aanvang van de cursus.
 

Vanaf welke leeftijd mag ik mijn kind inschrijven voor zwemles?

Aan het inschrijven is geen leeftijd gebonden. U mag dus zelf weten wanneer u uw kind inschrijft. Er kan echter pas op 4-jarige leeftijd worden begonnen met de zwemlessen. 
 

Is er een wachtlijst voor de zwemlessen?

Ja, er is een wachtlijst. De lengte verschilt per dag. Bij geen voorkeur voor dagen of tijden is de wachtlijst gemiddeld 6 maanden. Bij een specifieke voorkeur varieert de wachtlijst van 6 tot 8 maanden. Bij het aanmelden van uw kind kunt u aangeven naar welke dagen en tijden uw voorkeur uitgaat.

Als u benieuwd bent naar de wachtlijst of hoe ver uw kind op de wachtlijst is, dan kunt u contact opnemen de receptie via: receptie@esa-aalsmeer.nl of 0297-322022.
 

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor de zwemles?

U kunt uw kind inschrijven bij de receptie van Zwembad De Waterlelie. De inschrijfkosten bedragen €23,00(prijspeil 2019). Hiervoor ontvangt u een leuke zwemtas en een gezinskaart om alvast eens met z'n allen te komen zwemmen in Zwembad De Waterlelie.

Inschrijven bij voorkeur op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur, op zaterdag 13.00-14.00 uur en zondag 12.00-13.00 uur.

Er wordt geen inschrijfgeld terugbetaald als uw kind elders op zwemles gaat.
 

Mijn kind heeft al een diploma, kan hij/zij verder zwemmen bij jullie?

Dit kan zeker. Neem voor de mogelijkheden contact op met de afdeling Zwemzaken via zwemzaken@esa-aalsmeer.nl
 

Kun je voor de leeftijd van 4 jaar al iets doen?

Ja, met baby's vanaf 3 maanden zijn er speciale Baby&Peuterlessen. Een lesje van een half uur, onder begeleiding van een enthousiaste zwemonderwijzeres. Zingen, spetteren, springen, zwemmen, spelen: dat is plezier voor 2! In het warme water van 32 graden. 

Kijk voor meer informatie, tarieven en lestijden bij Baby&Peuterzwemmen.
 

Zijn er ook zwemlessen voor oudere kinderen en volwassenen?

Ja er zijn groepen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Meer informatie hierover vindt u via: https://www.dewaterlelieaalsmeer.nl/ik-wil-op-zwemles-in-de-waterlelie/zwemles-voor-oudere-kinderen

Daarnaast zijn er ook diverse groepen voor volwassenen. Meer informatie hierover vindt u via: https://www.dewaterlelieaalsmeer.nl/sportgroepen/zwemles-voor-volwassenen

Belt u voor meer informatie met 0297-322022.

Delen: